Band medlemmer

picnic%202013%203.jpg

​​Leon​ / Lead vokal og Guitar.  (Far)

Leon, Lead vokal og rytme guitarist, er bandets frontfigur med en rå, sprød stemme i særklasse. Leon har spillet musik i over 25 år og har stor erfaring. Han startede bandet i 2006. Leons vokal er meget autentisk og oplevelsesrig, hvad enten det er Kim Larsen, Gnags, Joe Cocker, Shubidua, John Mogensen TV 2, osv. You name it, he got it !

Altid glad og i festligt humør.

 

Bobi / Klaver - Synth.     (Bobibjørnen)

Bobi er bandets klingende tangentspiller og har været med i bandet siden 2011. Han har dybe rødder tilbage i Balkanmusikkens verden og har spillet musik, siden han var 8 år, hvor hovedinstrumentet i alle årene har været og stadig er harmonikaen, som han da også kan spille på til UG.

Bobi har, trods sin lave højde, meget stor erfaring, super dygtig og en meget rutineret musiker. Altid en meget venlig og super glad smilende dreng.

Tobias / Bas og Kor.     ( Tot )

 

Tobias er bandets bassist, som styrer maskinrummet med et tight bas groove, har været med i bandet siden start i 2006. Selvom Tobias faktisk spillede guitar, inden han kom med i bandet, tilbød han alligevel at ville styre sin lækre bas, hos fire halve. Tobias, med kælenavnet Tot, er og bliver en rigtig spilopmager. Han tager altid sit bedste humørkort med ud på job, bare se hvor han smiler.  

Thomas / Guitar og Kor. (Kapelmesteren)

Thomas er bandets kapelmester siden 2012 og er en dygtig rytme/leadguitarist med sine fede rockende guitarer, der gir enhver drengerøv lyst til at spille med på luftguitar. Thomas har også stor erfaring i musikkens univers. Han kan få humøret op i gear, er vittig og altid selv i godt humør. Thomas har altid overskud til de andre tosser i bandet og er ikke bleg for at dele ud af de røde sodavand og citronmåner, selvom han er en travl mand.

Faruk  / Trommer.           (Fnuggi) 

Faruk er bandets trommeslager og har i en masse sammenhæng, rejst rundt ude i den store verden, hvor han har optrådt, sammen med masser af dygtige musikere. Han er selv knald dygtig, har spillet siden han var helt lille og har taget rigtig godt imod sit nye virke i fire halve. Faruk gir lige de lækre rytmer til os alle. Han er altid i super godt humør, meget hjælpsom og selvfølgelig, altid klar til at spille masser af god musik, med fire halve.